fredag 11 januari 2013

My mum's a yummy mummy

Natten blev faktiskt lugnare än vanligt. Vi testade med ersättning igår kväll för att se om det skulle få honom att sova längre. Det uppskattades INTE. Han var hungrig, så de första 50ml slank ner, men sen blev det grimaser och sura miner. Melwin knep ihop  munnen och försökte dra bort flaskan. Ammade efteråt och det gick bra. Bara att inse att mammas mjölk är godast! Och jag förstår det bara genom att lukta på ersättningen. Så om vi ska testa det igen kan man blanda med bröstmjölk, men då måste man orka pumpa ur, och det är inte det lättaste! Så får väl helt enkelt stå ut ett tag till.
Dessvärre blev han pigg av krånglet med ersättning och var istället vaken fram till klockan tolv. Som tur var kunde melwin mysa med sin pappa, eftersom jag var en ANING trött. De var så söta, låg och läste biltidningar, och melwin var jätteintresserad och lugn. Jag kunde inte sova, men det var skönt ändå att bara ligga där och blunda.
Runt tolv somnade vi allihopa, och melwin vaknade för första gången halv tre. Jätteskönt! Så han vaknade väl 3 eller 4 gånger i natt, en stor förbättring!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar