söndag 3 mars 2013

alek´s dream to walk

Redan söndag. Vi har tagit en mysmorgon med frukost på soffan, skräckfilm och en sängvarm bebis som klättrat på oss. Just nu sitter jag och arbetar på en recension jag blivit ombedd att skriva om ett företag, det är mycket svårare än man tror. Melwin studsar i hoppgungan och Jocke sitter med gitarren och sjunger. Senare idag ska vi ner till Trosa där en klass på Vitalisskolan har anordnat ett skridskodisco med försäljning för att samla in pengar till sin klasskamrat Alek som behöver en operation får att kunna gå. Jag tycker verkligen att det är underbart att barn kan komma med sådana härliga idéer för att hjälpa andra, och självklart vill man själv kunna bidra på något sätt då. Lite mysigt eftermiddagsnöje!


Igår var Jocke iväg på förmiddagen och tränade med sina kompisar. Jag och Melwin lekte på soffan och busade. När Jocke kom hem gick vi tillsammans med hans farmor iväg till hans farbror som fyllde år. Melwin var på dåligt humör så gott som hela tiden, kanske en avspegling av mig? Jag var nämligen också rätt irriterad igår, utan anledning. Pms kanske? Jag vet inte, det var så länge sedan som jag behövde känna av det. Så Melwin storgrät och var bara nöjd hos mig, min lilla mammagris. Man får vara ledsen ibland, kanske en sen reaktion på sprutan? Han har blivit alldeles röd och svullen på ena låret, stackarn.


 

1 kommentar:

  1. Tur att han fick chansen att gå. De personer som jag har pratat med som föds handikappade brukar oftast inte vilja bli "normala" . Jag frågade en blind kille om han ville se. Då sa han att "Det skulle vara som om det lyser i ögonen hela tiden" De flesta som är födda döva vill inte bli hörande eller få ci. En del föds döva idag och får ci vid födseln slutar att använda sitt ci när de blir äldre.

    SvaraRadera