torsdag 28 februari 2013

lilla matvraket

Igår var vi nere i Trosa. Vi åkte redan på förmiddagen och gick då hem till Anneli. Melwin lekte med Toves leksaker och vi åt lunch där. Sedan kom även Roine och då gick vi hela högen ut i det fina vädret och hämtade Tove på dagis. Efter ett snabbt besök på Trossen där jag fick visa leg när jag köpte värktabletter (ja irriterande), så följde Anneli och Tove med mig och Melwin till bvc. När vi var färdiga där följde vi med hem till Anneli och Tove igen, barnen "lekte med varandra" vi pratade en del och hade väldigt trevligt. Jocke kom och hämtade oss, och då fick vi nästan med oss ett barn för mycket hem! Hehe.
Väl hemma var det som att Melwins mage inte hade någon gräns. Han åt mer än 1,5 portion gröt, fruktpuré och ammade lite efter! Men då var han så mätt att han liksom satt och rapade och såg ut som en själv när man ätit för mycket. Sötis. I natt åt han faktiskt inte lika mycket som vanligt, men vaknade ändå..



Imorse gav Melwin oss sovmorgon, och vi vaknade inte fören 9.10. På förmiddagen tog vi en långpromenad och jag handlade och matade fåglar. Annars har vi inte hunnit längre idag än att vi ätit lunch och busat. Melwin fick smaka sin första majskrok, den var rolig att tugga på, men inte gott!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar