måndag 6 maj 2013

monsterbebis

Igår och idag har Melwin varit utomordentligt kinkig. Det känns som att någon bytt min goa och glada bebis till en helt annan. Han kinkar, skriker och gnäller och jag vet inte vad han vill. Att sitta i babygymmet eller i gåstolen är roligt några minuter, sedan är han igång igen. Vill bara blir buren. Det är väl säkert något utveckliongssprång eller något, och kanske kan han något nytt när detta är över. Typ dansa tango eller något. Som tur är har han sina stunder, han har börjat göra pussljud. Han smackar med läpparna medan han kniper ihop ögonen, och ler sedan stort. Så tur att han är söt medan han är grinig!
Idag har jag lagat massor av barnmat, kyckling med grönsaker och couscos, lägger upp recept senare, Melwin tyckte i alla fall om det! Vi var ute på promenad också efter lunch, tillsammans med Carina och lilla Tilda.Vi har inte träffat dom sen typ november, eftersom lilltjejen är sjuk. Så mysigt att träffa dom igen efter så lång tid, och inse hur mycket små barn egentligen växer på några månader. Bebisarna sov hela promenaden men vakande upp när vi skulle skiljas åt, så att det i alla fall fick hälsa :)
Igår hängde vi mest hemma alla tre. Lördagen blev väldigt lång, och då är det skönt med en hemmadag. Vi höll på ute medan Melwin sov i vagnen, och sedan gick vi på långpromenad medan Melwin fortfarande sov. När vi kom tillbaka lekte Jocke och Melwin i lekparken medan jag fixade lite mat, och sedan satt vi ute och åt. Melwin fick mellanmål, medan vi åt lunch och fikade. Sådant otroligt fin väder! När vi kom in somnade Melwin på pappa, medan jag gjorde massor av frukpuré. Den häe gången blev det äpple&päron, banan&hallon, äpple&jordgubb samt päron&äpple med kiwi. Efter middagen på kvällen, åkte vi till Peppe och Kribbe och fikade. Melwin blev jättetrött och somnade på en gång i bilen, lilla tröttmössan,







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar