fredag 31 maj 2013

Det går bra nu!

Det känns verkligen som att vi är inne i ett lyckorus nu, allt går vår väg! Förutom att Melwin är sjuk och vaken om nätterna, och att Jocke är sjuk också.. Annars går det bra! Vi flyttar antagligen i slutet av sommaren, så att lillskit får ett eget rum, vi har husvagn och dragkrog till bilen på gång, så i sommar blir det husvagnssemester med familjen! Oväntade pengar, och imorgon ska vi titta på en soffa som säkerligen är ett kap! Vi har festivalbiljetter bokade till om en månad, då jag och Jocke kommer ha en heldag, bara vi två! Vi är liksom inne i ett flow nu, and i love it!


Vi har börjat barnsäkra här hemma också, eftersom Melwin kommer börja ta sig fram vilken dag som helst. Vi har flyttat upp saker i hyllorna, tömt många områden på saker som är farliga för bebisar samt möblerat om i skafferiet så att det är ofarliga säker längst ner. Nu har jag skaffat skydd till bordshörnen och skydd till eluttagen med mera! Snart är lägenheten Melwinsäker.
Jocke var hemma idag efterso han är förkyld, så jag och Melwin har hållit oss mest ute idag, så att han skulle få lugn och ro. Vi mötte upp Dennis på emmas affär (köpte gympaskor också) och fikade på Trollet. Sedan kom mamma också, och Melwin fick en ny rolig leksak. Vi tog en liten promenad och vi passade då på att gå förbi lägenheten som vi ska flytta till! Sedan var vi hos Emma i affären en stund, innan vi gick upp till Dennis för lite kaffe, och dit kom Jocke också. Nu har vi grillat massa gott, och intagit tvsoffan
Trött kille somnade hos morbror :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar