torsdag 22 augusti 2013

veckan som varit

Imorgon smäller det, vilket innebär att detta är min sista dag som mammaledig, med Melwin i alla fall, i framtiden vet  man ju inte hur det blir. Hur jobbigt det än känns, inser jag att det är dags att lämna hemmet när jag städar varje dag. Dags att göra något annat ett tag, istället för att vara hemmamamma!
Även denna vecka har v gjort massor, i måndags träffade vi Emma och Noel igen. Den här gången var vi hemma hos oss, och Noel fick prova Melwins gåstol, det tyckte han nog var roligt!
I tisdags gick vi en promenad och lekte i lekparken med Carina och Tilda, det var riktigt länge sedan, även fast barnen har "känt" varandra sen de låg i magen.
Igår hade vi ingenting planerat. Jag fick massa gjort här hemma och så lekte vi massor. Melwin åkte runt i sin leksakslåda och tjöt av skratt, och vi lekte i bollpoolen. Vi tog en jättelång promenad och Melwin sov riktigt länge för en gångs skull. När vi kom hem lekte vi en stund i lekparken med grannbarnen och deras mamma. Så kul att vi flyttat till ett ställe med trevliga grannar! På kvällen åkte vi och köpte ett bort till lillkillens rum, så nu har han både ett bord och en pall. Vi ska bara hålla utkik efter fler matchande pallar/stolar, men det är ingen brådska.
Idag kommer Pernilla och hennes Melvin hit och leker, det ska bli kul! Melwin lärd sig förresten att klappa händerna precis!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar