onsdag 7 augusti 2013

besök på kyrkis och ny frisyr

De senaste dagarna har vi hunnit med så mycket. I måndags var Nancy och hennes Freja här på besök, Melwin fick massa bollhavsbollar så nu har han ett bollhav! Han ägnar dagarna åt att klättra i, ta en boll, klättra ur, följa efter bolleb tills den försvinner och sedan hämta en ny boll. Så man kan hitta bollar lite överallt :)
Igår gick vi ut efter Melwins lunch, och kom inte hem fören runt 15.30. Det blev en riktigt lång promenad och vi träffade massor av människor, gjorde en del inköp och åt lunch ute. På kvällen kom Natta och Tobbe över, eftersom dom var barnfria. Melwin bestämde sig för att sova för en gångs skull och vi satt ute på balkongen och pratade, åt massor av popkorn och drack dooleys. Riktigt mysigt. (Melwin vaknade bara en gång i natt och sov förutom det från 22-9.30, jag skriver inom parentes eftersom jag knappt tror att det är sant)
I morse efter frukost gick på kyrkis. Det var riktigt kul och Melwin lekte massor. Det var dessutom övervägande pappor där, vilket är bra eftersom Jocke kommer gå dit själv sedan, och då är det kul med lite pappor. Vi gick hem till lunch, och sedan började jag måla Melwins möbler, dom kommer nog bli riktigt fina! Längtar tills att allt är färdigt. Nu har jag även klippt Melwins hår. Det började bli lite väl lång, och även om det är gulligt så är det lite opraktiskt. Det roliga är att nu är han blond. Det hade man inte kunnat tro när han föddes! Men nu var det bara de "yttre" håret som var brunt, numer har vi en blond bebis!

Lite skillnad...

ca 1 månad gammal

idag, 10 månader gammal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar