måndag 1 juli 2013

fesival och störda rutiner

Jag har haft några riktigt roliga dagar. I fredags var det Trosa stadslopp, och vi var såklart nere och tittade. Melwin var helt faccinerad av de yngsta som sprang och ville springa efter, men det gick såklart inte. Vi träffade både Pernilla och Melvin, och Carina och hennes Tilda under kvällen. Jättekul att ses! Melwin och Tilda var så söööta, och tyckte att den andra var jätterolig. Vi fick en hel del bilder på dom söta barnen, men lägger inte upp här eftersom jag "inte frågat om lov".

titta på folk som spriiinger
I lördags hade vi barnvakt heeeela dagen, för första gången. Jag och min kära sambo var nämligen på festival! Melwin fick ägna dagen hos sin mormor och morfar, och det gick så bra så, när vi kom hem vid  3 så sov han så gott :) Vi hade en underbar dag. Massa bra artister, komiker, tivoli, god mat och dricka! Vi såg bland annat Takida, Volbeat och Thåström. Takida var en helt fantastiskt liveband, de verkade verkligen ha kul med publiken! Volbeat var sådär, men det kan bero på att publiken började bli gaaaanska full när dom  väl spelade, så det var så stökigt då. Dessutom var det så packat med folk (långa människor) så jag fick ingen luft och mådde rätt dåligt. Själva spelningen var jättebra. Men när Thåström spelade var det en lättnad, att stå och gunga i takt till musiken i famnen på den man älskar allra mest är bara så mysigt. Och så är Thåström helt fantastisk! Och såklart helt underbart mysigt att komma hem till vår bebis igen :)

Uppe i pariserhjulet med utsikt över campingen

fmx-show

Väntar i regnet

Takida <3

Volbeat

Thåström
Igår var vi av förklarliga skäl rätt trötta, och gjorde inte så mycket. Melwin var trött också, och fick sova i min famn. Hans sömn har varit väldigt olika de senaste dagarna. Ibland sover han en gång (ca 1 timme) ibland två gånger (sammanlagt ca 1,5 timme). Men igår sov han ca 2,5 timme, och idag bara 20 minuter på hela dagen? Vad hände med dom bra rutinerna?

Idag har vi haft besök! Vi mötte upp nyinflyttade Nancy och hennes söta lilla Freja och dom följde med oss hem. Vi har suttit ute och fikat med barnen har lekt. Freja är ungefär 1 år äldre än Melwin, och hon tyckte nog att Melwin var väldigt liten. Hon bäddade ner honom på filten på gräsmatten med hans kudde och filt från barnvagnen, in nappen och så fick han hennes kanin. Så gulligt! Och gud vad jag skrattade! Melwin ville ju inte alls ligga där, och när han blev irriterad försökte hon lyfta upp honom för att trösta, så gulligt. Jag tycker att det är så häftigt att någon så liten kan vara så omhändertagande! Vi hade en jättetrevlig eftermiddag, och förhoppningsvis kan vi träffas någon mer gång :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar