tisdag 16 juli 2013

snart går flyttlasset

Det känns lite melankoliskt att vi flyttar snart. Vi trodde när vi flyttade in här, att vi skulle blir kvar ett tag. Det känns lite sorgligt men samtidigt ska det blir skönt. En större lägenhet och ett rum till Melwin! Men ändå.. Det var liksom här jag vankade runt höggravid, satt med värkar och hit vi kom hem med Melwin när han var nyfödd, och gick omkring och visade honom hans hem. Jag trodde åtminstone att det skulle vara här han lärde sig gå, men så länge blir vi inte kvar!
Mycket skit har vi samlat på oss också. Vi var på tippen igår, med en välfylld bil och släp. Man vill liksom börja om på nytt när man flyttar, och inte ha med sig allt som man ändå inte använder. Och så är det smått kaos. Eftersom Melwin lägligt nog har lärt sig att ställa sig upp, innebär det att vi packar ner, och sedan är Melwin där och packar upp. Det gulliga är dock när han försöker packa ner sina saker också, till exempel hittade jag hans älskade studsboll i lådan med köksmaskiner. ¨Kanske är han rädd för att vi ska glömma den.
En del annat hinner vi med också, mellan nedpackningen av vår hem. Förra veckan träffade jag och Melwin hans gudmor, det var alldeles för länge sedan! Men när vi träffas märker man i alla fall att vi verkligen är bra kompisar, det känns alltid som att det bara gått någon dag sen sist!
Vi hade en liden lekträff med Nancy och Freja igen, och barnen fick bada tillsammans i Melwins lilla pool. De var så söta och hade nog riktigt kul.
I lördags tog vi en heldag på stranden, tillsammans med Ami, Jim och deras Lea. Vi hade en riktigt trevlig dag i värmen. Melwin tyckte att det var jättekul att bada, han sprattlade som en tok i vattnet!

skönt att rensa i förrådet

Melwin hjälper mig att tvätta fönstren..

Melwin och Freja
Mys på stranden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar