onsdag 3 juli 2013

en stor dag i melwins liv

Idag är det en stor dag i Melwins liv. Idag var dagen som han kröp på riktigt, inte bara några steg, utan ordentligt. Annars krälar han ju bara (och det snabbt). Dessutom har han idag ställt sig upp själv (mot soffan)! Innan har han bara kunnat ställa sig på knä mot saker, så häftigt. Och så går han med gåvagnen! Om man håller lite koll såklart. Men han verkar tycka att det är lättare att gå och hålla i gåstolen, haha. Han kan nu även "pussas" och klicka med tungan. Wow, eller hur?
Och oj oj oj, han krälade runt på golvet, och helt plötsligt satt han upp! Han kan sätta sig :D
Och så har han 4 tänder nu... Var tar tiden vägen <3


Idag träffade vi Michelle en sista gång innan hon flyttar till USA :( Vi hade en jättetrevlig dag nere i Trosa (jag och Melwin GICK dit :D) vi gick runt i hamnen, käkade glass, och fixade present åt Jockes farmor och besökte den stora lekparken. Vi hade jättetrevligt, även om det känns sååå sorgligt. Men hon kommer ju hem så småningom...
Igår hade vi Malin och Sofia över på tårta, det var kul det med! Melwin fick spela massor av fotboll med tjejerna, och sånt är ju kul! Imorgon har vi också fullt upp, och det är bra. Det är bara på fredag som vi inte har något att göra, och då ska dessutom Jocke ut med jobbet på kvällen.. Så vi får se om vi hittar på något, eller om vi ska mysa hemma bara vi två :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar