torsdag 20 juni 2013

skadad hjälte

Varma trevliga sommardagar. Långa promenader, sitta i solen, spela bebisbasket, skratta åt Melwins tokigheter, rätt mysigt faktiskt. Igår hade vi tanterna Ellinor och Karolina här på lite grillmys. Melwin hade jättekul, och fick gosa massor. Vi grillade hur mycket kött som helst och njöt av sommarkvällen ute, en helt perfekt kväll.
Idag fick Melwin inviga sin lilla pool, och det var jätteroligt! Han satt och plaskade, ramlade några gånger, och var huuuur söt som helst. Bra inköp den där poolen! Den kommer vi nog ha stor nytta av i sommar. Mamma var här också, och vi satt ute o drack kaffe medan vi tittade på Melwins plaskande.
När Jocke kom hem handlade vi inför imorgon, och Emil följde med hem och vi beställde mat (åt faktiskt sallad, hur duktig som helst). Och Melwin har gjort illa sig, usch mitt stackars mammahjärta. Jocke och Emil håller på med musik, och ställer ifrån sig gitarren på bänken i vardagsrummet. I vanliga fall finns ingen chans att Melwin kan nå elgitarren, men nu fick han tag i axelbandet och gitarren flög i huvudet på en stackars rädd bebis. Vi trodde först att han blev rädd av smällen när den åkte i golvet, men så såg vi märket i pannan. Ens stor blå och blödande bula. Det värsta tänkbara typ. Men jag tror ändå att det var värre för oss, Melwin verkar ha hämtat sig nu. vi ringde självklart sjukvårdsupplysningen också, i säkerhets skull.


han kommer ju bli värsta Harry Potter ju :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar